Aerosol brandblussysteem in Friteuses

Geef brand geen kans met het aerosol blussysteem in het elektronica compartiment van jouw friteuse

Het assortiment gecertificeerde aerosol brandblussystemen van RSL Fire biedt tal van mogelijkheden om uw brandbeveiliging in het elektronica compartiment onder de friteuse aanzienlijk te verbeteren, uit te breiden of goedkoper te maken. Het aerosol blussysteem is zeer betrouwbaar, duurzaam, milieuvriendelijk en bovendien onderhoudsarm.

Samen met RSL Fire bieden wij oplossingen voor bijna elk probleem in preventieve brandbeveiliging. Met veel toewijding creëren we innovaties en productoptimalisaties, waarmee we nieuwe normen stellen op het gebied van automatische brandbeveiliging en brandpreventie.

Onze partner RSL Fire staat voor veiligheid, kwaliteit en innovatie.  

Wij willen alleen het beste voor u en daarom werken we samen RSL Fire, een speciaal geselecteerde partner voor aerosol brandbeveiliging  in friteuses voor de fastfoodsector.
Kijk hier op de site van RSL Fire voor meer informatie over toepassingen en oplossingen in preventieve brandbeveiliging voor industrie, productie, touringcars, vrachtwagens, schepen, schakel- en serverkasten,  stroomvoorziening, windenergie en batterijsystemen.

Wilt u ook een aerosol friteuse blussysteem bestellen?

Elk keukenbrand blussysteem wordt door middel van een uitgebreide risico-analyse samengesteld om in elke keukenconfiguratie optimaal te kunnen blussen met minimale gevolgschade. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van brandpreventie in de horeca. Ook voor montage en onderhoud bent u bij ons op de juiste plaats. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 010 514 8188. Ook voor de verbetering van de keukenafzuiglucht en voor een gezond en virusvrij binnenklimaat kunt u bij ons terecht in Berkel en Rodenrijs.