NSF-4 keukenblussysteem keuken restaurant en horeca

Nobel K-serie automatisch keukenblussysteem is de waakhond in talloze professionele keukens

Het keukenblussysteem van Nobel Fire Systems is de onoverwinnelijke tegenstander van keukenbrand in de professionele keuken van uw restaurant. Ook onder de moeilijkste omstandigheden werkt het systeem effectief en geeft een minimale gevolgschade. Deze brandpreventiemiddelen kunnen direct ingebouwd worden bij nieuwe restaurant afzuigkappen, maar zijn ook naderhand door ons in te bouwen.

Keukenbrand voorkomen met een keukenblussysteem voor uw restaurant

Met het Nobel K-serie grootkeuken blussysteem bieden wij u een oplossing voor een volledige bescherming tegen keukenbrand aan in bakdampafzuigingen en afzuigkappen. Een belangrijk pluspunt is de unieke bescherming en brandbeveiliging van het vetkanaal. Het Nobel Fire Systems keukenblussysteem voor uw restaurant is geheel elektronisch bewaakt en heeft geen mechanische bewegende delen. Deze brandpreventiemiddelen kunnen desgewenst direct ingebouwd worden bij nieuwe afzuigkappen, maar ook naderhand ingebouwd worden in uw restaurant.

Op zoek naar blusmiddelen voor professionele keukens?

Neem contact op!

Het beste grootkeuken blussysteem dat momenteel verkrijgbaar is

In het gehele blussysteem bevinden zich geen mechanisch bewegende delen. Alle onderdelen zijn elektrisch gestuurd. Dat geeft duidelijke voordelen ten opzichte van concurrerende aanbieders waarvan de apparatuur vertrouwt op hevels, katrolwielen, kabels, veerstoters, drukvaten of hogedruk patronen. Het hart van onze apparatuur wordt gevormd door een uiterst betrouwbare gasgenerator.

Deze genereert een constante uitgaande gasstroom van uit een vaste unit. Deze technologie werkt efficiënt en zeer betrouwbaar. Het Nobel-K keukenbrand blussysteem gebruikt deze technologie om ons blussysteem in geval van nood ogenblikkelijk te activeren met de juiste werkdruk.

Voor de K-serie grootkeuken blussysteem is een NFS-4 bedienpaneel beschikbaar, voor volledige controle op het keukenblussysteem met een minimale inzet van apparatuur. De NSF-4 besturing heeft een automatische en een handmatige activering ingeval van brand. Die handmatige bediening is met een degelijke bescherming beveiligd tegen ongewilde activering.

Ons vloeibare Nobel-K blusmiddel is een oplossing gebaseerd op organische kalium zouten. Die reageren met de zure vetten in oliën en vetten. Deze reactie vormt een zepige laag schuim boven op de brandende olie om de vlammen te doven, herontbranding te voorkomen en koelt het vet af.

De efficiëntie van het blusmiddel voor professionele keukens betekent dat er met minimale hoeveelheden geblust kan worden. Hierdoor wordt opruim- en schoonmaakwerk na een brand in de keuken ook tot een minimum beperkt.

Voorkom problemen, bescherm gasten, personeel en jezelf!

Neem contact met ons op

Voor uw persoonlijk grootkeuken blussysteem neemt u contact met ons op. Wij realiseren voor u een oplossing op maat voor betere brandveiligheid in uw restaurant. Dus wilt u ons keukenblussysteem in uw restaurant, café of andere soort professionele keuken? Bel dan naar +31 10 5148188 of stuur een e-mail naar info@yaena-solutions.nl. Wij adviseren u graag over de juiste brandpreventiemiddelen voor uw restaurant.