• Inclusief installatie
  • Maatwerk oplossingen en advies
  • Minimale hoeveelheid blusmiddel

Blusmiddelen voor professionele keukens

Blusmiddelen voor professionele keukens zijn essentieel voor de veiligheid in uw horecaonderneming. In een omgeving waar vuur en hitte dagelijkse elementen zijn, is het cruciaal om betrouwbare en effectieve blusmiddelen binnen handbereik te hebben. Deze blusmiddelen moeten specifiek ontworpen zijn om snel en effectief te reageren op keukenbranden. Bij Nobel Fire Systems vindt u een systeem voor uw onderneming.

Op zoek naar blusmiddelen voor professionele keukens?

Neem contact op!

Hoogwaardige blusmiddelen voor professionele keukens

Hoogwaardige blusmiddelen voor professionele keukens zijn ontworpen om snel en efficiënt te handelen in geval van brand. Moderne systemen, zoals ons keukenblussysteem voor restaurants, gebruiken geavanceerde technologieën om branden in de kiem te smoren. Zo is het bijvoorbeeld ideaal voor brandbestrijding in kombuizen, hotelkeukens, restaurantkeukens, ziekenhuiskeukens, fastfoodrestaurants, evenementenlocaties en grootkeukens. Deze systemen detecteren hitte en vlammen automatisch en activeren het blusmiddel, vaak een speciale chemische stof die veilig is voor uw apparatuur. Uw keuken blijft hierdoor niet alleen veilig, maar ook operationeel na een brandincident.

Ontdek onze K-serie

Nobel Fire Systems K-serie is een volledig automatisch keukenblussysteem. Onze blusmiddelen zijn geschikt voor professionele keukens, zoals evenementenlocaties, (fastfood)restaurants, hotels, ziekenhuizen en grootkeukens. Het automatisch werkende wet chemical keukenblussysteem is volledig elektrisch gestuurd, zonder mechanische onderdelen. Ons systeem beschermt verschillende gebieden in uw keuken, waaronder de afzuigkappen, afzuigkanalen en filters, maar ook bakplaten, braadketels en friteuses. In ieder afzuigkanaal wordt een nozzle geplaatst, evenals boven alle warme zones met apparatuur die beschermd moet worden. Ook blust het systeem horizontaal in de kap, achter de filters.

Bel ons voor uw blussysteem

Overweegt u een blussysteem voor uw professionele keuken aan te schaffen? Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en een oplossing op maat. Bel hiervoor naar +31 10 5148188. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste keukenbrand blussysteem, zodat u met een gerust hart uw culinaire passie kunt blijven uitoefenen. Bescherm uw bedrijf, uw personeel en uw klanten met de beste blusmiddelen voor professionele keukens.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Yaena Solutions B.V.

Noordeindseweg 308d,
2651 LM Berkel en Rodenrijs
Tel.:     +31 10 5148188
E-mail: info@yaena-solutions.nl
Web:    www.nobel-fire-systems.nl
Web:    www.yaena-solutions.nl